Monday, September 5, 2011

hampir2 nak update blog kat opis tadi tapi terbantut sebab orang asyik lalu lalang belakang aku

hari ni super bosan. so i'll just doodle it.










jam2 berikutnya, aku surf internet je lah. keluar makan pun x sebab kad pekerja aku x berfungsi lagi. so aku malas nak pinjam dari kakak2 dalam tu untuk keluar makan.

in the end, aku asyik tengok jam je. lambat betul masa tu nak bergerak ke pukul 5:30. hoh.

harap2 esok ada kerja untuk aku.

2 comments:

Saya Arif said...

damn. dah practical..

wann afzan said...

orang dengki selalu rugi.