Friday, September 23, 2011

nasib baik demam time xde kerja

kalau x tegur makcik cleaner, cakap budak2 kerja opis sekarang sombong2. kalau tegur, macam ni pulak

aku : selamat pagi makcik! (muka ceria gila walaupun demam dengan suara sengau2)

makcik cleaner : ........ (pandang dengan pandangan 'apahal')

*******************
pukul 6 pagi.


tido balik sampai kul 7 pagi

nak mandi pun takut sebab sejuk sangat

sampai opis muka dah merah. demam balik.

dah la server down. nak on9 pun x boleh. so aku main game and last2 tido. kul 4:15 pm aku dah gerak balik sebab x tahan sejuk sangat dalam opis.

sampai rumah, bosan. hahah.

4 comments:

Acid said...

kau sejak kebelakangan ni apehal rajin men lukis2 ha? nak jadik a. samad said ke?

wann afzan said...

sbb byk sgt masa terluang. hahahaha..

dari dulu aku suka pakai paint. tapi dulu2 xde sebab aku nak lukis2. sekarang banyak sikit sebabnye. plus, aku boleh update kat blog. dulu2 xkan nak upload kat frenster kot. hahaha..

a samad said suka lukis2 ke? ceh.

Nazrin Saad said...

Pegi keje badan petak. Nak tido badan tiga segi. Peh, bukan main lu sekarang.

wann afzan said...

klu petak tu, baju kurung. klu segi tiga tu, night dress. ngeng.